ivan, 12-04-2018 12:18:18, , Croatia
Koje je godiste taj Jurisic Djira?
5 OS Browser
Andjelko Sosic, 02-03-2018 16:31:24, St. Gallen, Switzerland
Postovani,
Trazi se Ivica Jurisic zvani Djira. Ako neko zna, gdje se on sad nalazi ili mozda ima njegovu adresu? Zamolio bih vas ovim putem da je meni preporucite. Trazi ga njegov Stari prijatelj iz JNA, koju su zajedno sluzili davne 1981.
Pozdrav Andjelko
-1 OS Browser
Daniel Sosic, 27-01-2017 11:34:32, Leoben, Austria
Pozdravljamo sve Sosice sirom svijeta!

Da vam Bog da sve sto pozelite ! :-)

Ljep Pozdrav od Sosica iz Leobena!
(Martin, Zorica, Daniel i Dominik)
5 OS Browser
Beca Sosic, 11-01-2017 15:00:34, Regensburg, Germany
KRV HEROJA
BLAGO ONOME TKO SLOBODNO HODA SELOM KOJI UTIHNUO JE SLOBODOM I JADOM; BLAGO SLOBODI STO IZBAVI ME IZ GNJEVA GDJE PO TLU POTEKLA JE KRV I NIZ POLJA SE SLJEVA; BLAGO ONOME TKO GLADAN I ZEDAN SLOBODE JE BIO AL POSUSTATI DUHOM NIJE HTIO; BLAGO ONOME TKO NAKON SVEGA ;NAKON TUGE; BOL I TOLIKO KRVI MOZE JUTROM NAPRAVITI KORAK PRVI; BLAGO ONOME CIJA JE BOL BILA MANJA KAD NESTALA SU SVA OD SLOBODE OBECANJA; KADA JE ZAVLADA TUDA SILA KADA OTELI SU TEBE SELO MOJE MILO JER SAM SE UTEBI RODIO; BLAGO ONOME TKO SPOZNA KAKO PTICE PJEVAJUCI ZVUCE SRAVNILI SU SE ZEMLJOM SVE DO JEDNE KUCE I ODVELI SU UBIJALI SU I MUCILI DO BOLA LJUDE TKO IM DADE PRAVA DANAM SUDE JAO NARODU TVOJI SELA RUDA ;DJAKOVICA PECINA NOKOVICA KOVACICA PECINA POBRDANA I OSTALI OKOLNI SELA LASVANSKE DOLINE; GDJE BOL I JAUK IZ ZEMLJE PROGOVARA;JAO ONOMA SELIMA DUBOKIM I HLADNIM TLU ZIVOTIMA GLADNIM: DOMOVINO RANJENA MOJA PO SELIMA GDJE SE PONOVE RADAJU DJECA TVOJA I TI STOSE PONOVE RODIS POSLE RATA I TISI NAM OPET PONOS SVI NASI HRVATA: !!!
POSVECENO SVIM BRANITELJIMA LASVANSKE DOLINE:!!!
-1 OS Browser
Beca Sosic, 11-01-2017 14:59:05, , Germany
U SELU MOME TAMA I SUNCE
GODINE DEVEDESET I TRECE ,VELIKE NESRECE OSTA RUDA PUSTA,PREKRILA JE MAGLA GUSTA ,NIZ NASE DOLINE MAGLA SE SPUSTA,SOVA U NOCI SABLAZNO KRIK ISPUSTA,U SRCIMA SLEDI SE MAGLA GUSTA,OD KUCE MI OSTA ZGARISTA PUSTA, IZGORENE MI KUCE SRCE I DUSU MUCE, DOK VJETAR O LISCE TUCE I DOK VUK JEZIVO VIJUCE, MUSLIMANI KURAN UCE .I PO ZGARISTU MOJE KUCE ROVE, TUDE SLATKO NESRECA JI ZOVE,DUSMAN U TUDEM SMECU TRAZI SEBI SRECU,DOK HARIZ I HODE I KOSTRINASI OKO RUSEVINA KRUZE SULEJMAN KRUZI PA IM SE PRIDRUZI.ROKCE ALIJA U RUKAMA MU PALIJA,ZIDOVE RUSI I U KRMETNJAKE NJUSI,SROCKALE SE MUJE CUPAJU KABLOVE OD STRUJE,SACIR PJEVA ZAPALA MU SKOLJKA CJELA,USO VUCE IZ K****A CJEV VICE FEKO TUZAN KAO NA DE**** RAZBILA SE KADA ODNILI JE VRAZI,ISPUCALI CRJEP I NAGORJELA LETVA FALE SE BALIJE TO JE NJIMA ZETVA, CAK DOVELI SU I HASU DA SVE OPASU. DAN SVANU SUNCE GRANU, U RUDU UPROFOR BANU I NA TENKU UNO PISE ; I KRIZ STOJI ISPOD TENKA ,ZEMLJA JECI UPROFOR MUSLIMANE U PLJACKE SPRJECI, ZAMUCAO ALIJA PAMI JEDVA RECE, ISPOD KRIZA PISE AKO BOG DA MUSLIMANI NECE RUDU NIKAD PLJACKATI VISE:!!!
-1 OS Browser
Izradio/la Angora 1.6.1 - Statistika